Къща, 183 m3, тухла

с. Чавдар

Публикувана на: 22.08.2023 г. Посетена: 605 пъти

478000 EUR

/

Имот и бизнес в центъра на село Чавдар. Пекарна, построена през 2017г. с РЗП - 183 кв.м. и  двор с площ от 998,05 кв.м. с лятна градина и парко места. Напълно функционираща, обслужваща училища, общини, местни предприятия и фирми.

Пекарната се състои от: търговска част, производствена част, опаковъчно, офис, склад, стая за почивка на персонала, 2 бр. санитарни възли и 1 бр. баня и е напълно оборудвана с: немска подова пещ Miwe на 4 нива, италианска печка за пици, втасвални камери - 2бр. , тестомесачка, професионална колбасорезачка, компютърна система с програма и тъч скрийн за продажби, маси за клиентите в търговската част както и за външната градина, хладилници, фризери, 350л. бойлер, топлинни витрини, рафтове, маси и плотове от неръждаема стомана. Сградата е оборудвана с 3 климатика, вентилационна система с опция за отопление на нагнетявания въздух с калорифер. Сградата има алармена система, видео наблюдение, интернет, кабелна телевизия. Конструкцията е метална със сандвич панели, а търговската част е монолит - тухла.

В допълнение към бизнеса се развива и атрактивна туристическа дейност с над 7 туристически агенции- посещение на групи деца, чужденци по програми “Еразъм” и тиймбилдинг на различни компании. Пекарната е и част от проекта "Пътя на хляба".